Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Нагуєвичах відбулось розважально-патріотичне свято для дітей та молоді

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/5
Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради спільно з Молодіжним центром «Під КОЦом», що діє на базі Культурно-освітнього центру імені Івана Франка, провели на літній сцені Державного історико-культурного заповідника «Нагуєвичі» захід до Дня Української Державності. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

Дітвора ознайомилась зі скаутським рухом, взяла участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, майстерках та насолодилась виступами талановитих співаків та танцюристів Дрогобиччини. Загалом у заході взяли участь діти з Дрогобича та сіл Лішні, Унятичі, Нагуєвичі.

Захід був покликаний залучити ініціативну молодь Дрогобицької громади до різноманітних активностей. Адже національно-патріотичне виховання дітей та молоді як ніколи є актуальним в часі боротьби нашої держави із жорстоким загарбником, який окрім територій, посягає ще й на нашу історію, культуру, мову.

Зокрема, запрошені пластуни зі Станиці Дрогобич Пласту НСОУ ознайомили всіх зі скаутським рухом, роздали свої рекламні буклети та зробили світлини для всіх охочих біля наметів та тематичної фотозони.

Завідувач Молодіжного центру «Під КОЦом» Анна Лук’янчук за участі ГО Радехівський Центр «Молодіжні ініціативи», за підтримки Європейського молодіжного фонду Ради Європи разом з молоддю наносила різноманітний аквагрим та провела майстерку з акриловими фарбами – «Малюнок на футболці». А ще підготувала до перегляду декілька серій українського мультфільму «Як козаки сіль возили» та організувала щедрий солодкий стіл для гостей заходу.

Працівники Централізованої бібліотечної системи Дрогобицької ТГ попередньо намалювали літературну карту України з портретами видатних письменників, підготували цікаву інформаційну довідку-вікторину про День Української Державності, майстерку з виготовлення брошки зі стрічки в техніці «канзаші» в українському стилі, робили різноманітні фігурки з надувних кульок та запропонували активне дозвілля і для наймолодших учасників.

Вели захід та виконували патріотичні пісні методисти Центру культури та мистецтв «Каменяр» та юна співачка Злата Стахнів.

Технічна підтримка заходу надана Народним домом імені Івана Франка, (директор Петро Кос).

Завершилось патріотичне свято танцювальним флешмобом від народного танцювального ансамблю «Веселка» народного дому-філії села Нагуєвичі.

Окрема подяка за організацію та світлини – Державному історико-культурному заповіднику «Нагуєвичі» та особисто директору Богдану Лазораку, а за наданий автобус для доїзду – директору ДП «Дрогобицьке АТП» КП «СМУ» Мирославу Лужецькому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ