Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Нацполіції завершився конкурс на посади керівників детективних підрозділів

За результатами відбору конкурсна комісія визначила претендентів на посади керівників детективних підрозділів в усіх регіонах країни. Про це повідомили в прес-службі МВС України.

За словами Сергія Князєва, нещодавно консультативна комісія закінчила відбір кандидатів на керівні посади підрозділів детективів. Ці підрозділи створюються в обласних апаратах слідства.

Глава Нацполіції також зазначив, що склад кандидатів на керівні посади перевершив очікування.

«Конкурсна комісія задоволена претендентами, відібраними на ці посади. Наказ про їх призначення буде підписаний мною найближчим часом», – зауважив Сергій Князєв.

Голова Національної поліції повідомив, що під час відбіркових етапів усі претенденти продемонстрували свою готовність та чітке розуміння поставлених перед ними завдань.

«Ті потенційні керівники, які до вас прийдуть, будуть вашою опорою та вашим новим «двигуном», який дасть необхідний поштовх», – підкреслив глава Нацполіції, звертаючись до керівників слідчих підрозділів в областях.

Сергій Князєв також зазначив, що робота детективного підрозділу буде найбільш ефективною за умови, якщо його штат складатиметься із 75 відсотків оперативних працівників та на 25 відсотків – із слідчих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ