Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У неділю на Львівщині поховають Туризм

1 квітня о 14:00 на головній площі міста Сколе Львівської області (біля Сколівської районної ради) буде проведено символічне поховання «Туризму». Труна з лижами, велосипедами та іншою атрибутикою туризму, проїде від смт. Славське(виїзд о 13:00) до м.Сколе, де і буде проведено символічне поховання, повідомили організатори.

Акція «Прощання з туризмом ?»відбудеться з ініціативи ГО «Агенція рекреаційного розвитку Сколівщини» задля привернення уваги до проблеми капітального ремонту відрізку дороги від повороту з траси Київ-Чоп (М06) до смт. Славське.

За останні роки відрізок дороги від повороту з траси Київ-Чоп(М06) до смт. Славське, дійшов до такого стану, що дістатися до Славського на власному автомобілі, стає практично неможливим. Місцеві громади неодноразово зверталися до влади з проханням відремонтувати цей відрізок дороги, але дорога і далі лише руйнується. У Сколівському регіоні туризм є одним з головних джерел заробітку місцевих жителів, а цей відрізок дороги, є вкрай важливим для розвитку туризму у регіоні.

На «проводи» зберуться: власники готелів, власники «зелених садиб», автоперевізники,  депутати селищних рад та депутати Сколівської районної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ