Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У новий корпус Львівського геріатричного пансіонату переселяють важкохворих і лежачих підопічних

У середу, 22 листопада, у новий корпус Львівського геріатричного пансіонату переселили 50 лежачих мешканців. Про це інформує пресслужба ЛОР.
Фото: ЛОР

Сьогодні у це відділення стаціонарного догляду поселять ще двох підопічних. Про це повідомила в.о. керівника комунального закладу Львівської обласної ради “Львівський геріатричний пансіонат” Етері Пасека.

“Відкрили першу чергу на першому поверсі нового корпусу. Переселили 50 лежачих підопічних із головного корпусу, – каже Етері Пасека. – Сьогодні мешканців буде вже 52. Загалом є можливість розмістити 57 мешканців, будемо поселяти ще”.

За її словами, переважна більшість підопічних є лежачими, мають важкі захворювання, серед них – двоє внутрішньо переміщених осіб. Лише кілька можуть користуватися візком.

Також у новому корпусі вдалося вирішити проблему з подачею гарячої води.

На черзі – санітарна обробка четвертого поверху головного корпусу, звідки переселили підопічних.

Як зазначила Етері Пасека, в обласному закладі є чимала нестача персоналу. Замість 174 працівників працює 108. Найбільше бракує медсестер і роздавальників їжі.

«Однак ми радіємо, бо нам вдалося залучити більше медичного персоналу, який готовий допомагати та піклуватися про кожного потребуючого. Це важливий крок у напрямку покращення якості життя та комфорту наших мешканців», - зауважила в.о. керівника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ