Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У одній з сихівських шкіл відбулась акція ʺБулінг STOPS Тутʺ

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Головного територіального управління юстиції у Львівській області, у Ліцеї ʺОріянаʺ відбулась передача шкільного челенджу ʺБулінг STOPS Тутʺ.
У ліцеї ʺОріянаʺ відбулась акція ʺБулінг STOPS Тутʺ

Ініціатором челенджу є Дитяча дорадча рада при ЛМР. Челендж ʺБулінг STOPS Тутʺ спрямований на протидію булінгу. Учням школи передали естафету учні ліцею ʺІнтелектʺ.

Працівниками Головного територіального управління юстиції у Львівській області спільно з працівниками Ювенальної превенції Сихівського ВП ГУНП лейтенантом поліції Кобрин Ольгою та капітаном поліції Богданою Дяків з учнями детально обговорено таке поняття, як булінг, його види, шляхи протидії та відповідальність. Також роз’яснено наслідки знущання і для жертви і для агресора. Наголошено на тому, що якщо Ви стали жертвою чи свідком булінгу не мовчіть, скажіть про це батькам, старшим товаришам, вчителям або шкільному психологу. Якщо ж вирішити проблему на рівні школи не вдається повідомте поліцію.

Пам’ятайте – кривдника потрібно зупинити, бо інакше можуть постраждати інші діти.

В свою чергу учні школи повинні створити відеоролик на 3-5хв на тему ʺБулінг STOPS Тутʺ та передати естафету Ліцею ʺСихівськийʺ ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ