Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У оперативному командуванні "Захід" призначили нового командувача

Командувачем військ оперативного командування "Захід" призначено бригадного генерала Володимира Шведюка. Про це повідомили на Facebook-сторінці Оперативного командування "Захід".
Володимир Шведюк

"Дуже вдячний за довіру командуванню, яке поклало на мене цю відповідальну місію. Це велика честь і привілей, і я розумію, що воно несе за собою велику відповідальність перед вами, перед нашими військовими частинами і перед Україною", – зазначає Шведюк.

Новопризначений командувач говорить про те, що у роботі вони стоять перед великими викликами та завданнями, які потребують кропіткої роботи, відданості та професіоналізму: «Ядро оперативного командування «Захід» – велика кількість досвідчених офіцерів, готових долати будь-які труднощі. І я вірю, що ваш потенціал як команди досягне ще більших успіхів».

Також Володимир Шведюк повідомляє, що прагне до того, щоб командування стало зразком військової досконалості та тактичної майстерності:

«Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни. Нам немає іншого вибору, як перемогти. І ми це зробимо. Слава Україні! Дякую за довіру!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ