Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парках міста розпочали підготовку до весняного сезону

Протягом зимового періоду у парках міста працівники ЛКП «Зелений Львів» готують парки до весни - формують крони дерев, знімають сухі та аварійні дерева, прочищають паркові кущі від порослі, проводять омолодження кущів тощо - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Масштабні роботи зараз відбуваються у Стрийському парку. Для цього з бюджету міста виділено 20 тис. гривень для робіт у січні, а ще 40 тис. гривень виділено на прибирання парку.

«Цьогоріч фінансування парків збільшено на 30 %. Це дозволить нам покращити якість прибирання зелених зон міста. Зараз ми залучили працівників з інших парків та техніку для розчищення самосівів, чагарників у верхній частині Стрийського парку. Вона була особливо занедбана», – каже директор ЛКП «Зелений Львів» Ігор Бабій. Зрізані дерева на підприємстві використовують для опалення службових приміщень, оскільки повністю відмовились від використання газу.
Торік ЛКП «Зелений Львів» закупило 9 одиниць техніки для догляду за парками, зокрема і підмітальні машини. В усіх парках міста працює близько 80 осіб. Загалом у Львові 23 парки та зелені зони. На їхній догляд цього року передбачено більше 4 мільйони гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ