Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У парку «Знесіння» відкрили літній дитячий табір «Левеня»

15 червня 2006 року у львівському парку «Знесіння» відбулося урочисте відкриття літнього дитячого табору «Левеня», у якому протягом 12-ти днів відпочиватимуть 100 дітей. Зокрема, це діти 5-8 класів із шести установ дитячих, юнацьких та молодіжних клубів (УДЮМК), сім’ї яких є малозабезпеченими.
Як зазначила спеціаліст відділу роботи з молоддю Львівської міської ради Олена Кондрат, табір «Левеня» — це альтернативний відпочинок для дітей, які не мають змоги поїхати на море чи до бабусі на село.
«Загальний кошторис літнього табору становить 15 тис. грн, — розповіла Олена Кондрат. — Ці кошти спрямовані на харчування, яке забезпечує благодійна органзація «Карітас», на канцтовари, завдяки яким діти мають змогу проводити конкурси малюнку тощо».
Кожного дня, за словами спеціаліста міськради, біля приміщень райадміністрацій Львова на дітей чекають автобуси, якими забезпечує Асоціація «Львівський пасажирський траспорт», і які привозять і відвозять дітей у табір. Програма відпочинку дітей передбачає екскурсійні походи по парку «Знесіння», спортивні ігри. Крім того, у таборі проходитять практику студенти МАУПу, які проводять для дітей різні психологічні тести та забави.
«Цей табір вже другий рік поспіль працює у парку «Знесіння», — розповів начальник відділу роботи з молоддю Львівської міської ради Дмитро Пушкарьов. — Тут діти мають змогу відпочити, познайомитися та позмагатися між собою». 
Нагадаємо, що у Львові працює 67 пришкільних таборів, у які відпочиватимуть 3100 дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ