Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У період воєнного стану послуга приєднання до електромереж надається на тимчасовій основі

Клієнти, які звернулись до «Львівобленерго» для приєднання до електромереж у період воєнного стану, отримуватимуть цю послугу на тимчасовій основі.

Про це інформує Львівобленерго.

Відтак, упродовж шести місяців після припинення воєнного стану клієнтам необхідно буде повторно звернутись до "Львівобленерго" для надання послуги із приєднання (стандартне чи нестандартне) відповідно до вимог Кодексу систем розподілу - з оплатою ставок плати за приєднання, розробкою проєктно-кошторисної документації тощо.

Це передбачено Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг "Про затвердження Порядку ТИМЧАСОВОГО ПРИЄДНАННЯ електроустановок до системи розподілу у період дії в Україні воєнного стану" від 26 березня 2022 року № 352.

Цією ж Постановою НКРЕКП призупинила дію розділу IV Кодексу систем розподілу "Порядок приєднання до систем розподілу" та Методики (порядку) формування плати за приєднання до системи передачі та системи розподілу.

Ознайомитися з "Порядком тимчасового приєднання електроустановок до системи розподілу у період дії в Україні воєнного стану", зразком заяви та необхідною документацією для ТИМЧАСОВОГО ПРИЄДНАННЯ можна на сайті НКРЕКП за посиланням:

https://www.nerc.gov.ua/.../pro-zatverdzhennya-poryadku...

Нагадуємо, що подати документи на приєднання до електромереж чи збільшення потужності можна у Центрі обслуговування клієнтів «Львівобленерго» за попереднім записом:

https://loe.lviv.ua/ua/preliminary_entry

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ