Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У першому кварталі 2006 року випуск промислової продукції скоротився на 1,4%

У січні-березні 2006 року порівняно з відповідним періодом 2005 року випуск промислової продукції скоротився на 1,4% (у січні-березні 2005 року – зріс на 0,1%). Про це „Гал-info” повідомили в управління статистики у Львівській області.
Скоротили виробництво підприємства обробної промисловості (на 2%). Разом з тим, підприємства добувної промисловості та з виробництва і розподілення електроенергії, газу та води наростили обсяг виробництва відповідно на 1,2% і на 6,8%.
В обробній промисловості скорочення виробництва відносно січня-березня 2005 року відбулось на підприємствах з виробництва продуктів нафтоперероблення (на 44,4%), з виробництва деревини та виробів з деревини (на 4%). Найбільше зростання обсягів спостерігалося на підприємствах металургії та оброблення металу (на 37,4%), машинобудування (на 28%), хімічної і нафтохімічної промисловості (на 17,3%),  целюлозно-паперової та поліграфічної промисловості (на 17%), виробництва інших неметалевих виробів (на 6,9%), харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів (на 6,2%), інших виробництв, не віднесених до інших угрупувань (на 11,4%).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ