Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У понад 40 містах України та світу відбудеться акція "Рік без Каті"

На Facebook-сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" розповіли про акцію, яка відбудеться в Україні та світі у річницю смерті Катерини Гандзюк, а саме - 4 листопада.

"За останні декілька днів до нас долучились: Черкаси, Івано-Франківськ, Маріуполь, Карслсруе (Німеччина), Брно (Чехія), Тель-Авів (Ізраїль) , Раковнік (Чехія), Відень (Австрія) та Естонія. Приєднуйтесь до акцій у своєму місті. Якщо ж вашого міста нема в переліку, беріться за організацію самостійно. Ми не можемо мовчати", - йдеться у повідомленні.

Акція відбудеться у Києві, Херсоні, Луцьку, Житомирі, Харкові, Сєвєродонецьку, Львові, Хмельницькому, Коростишеві, Вінниці, Дніпрі, Самборі, Торецьку, Рівному, Сумах, Кропивницькому, Ужгороді, Чернівцях, Одесі, Тернополі, Полтаві, Кривому Розі, Черкасах, Івано-Франківську, Маріуполі, Запоріжжі. У світі акція пройде у таких містах: Варшава, Чикаго, Париж, Карлсруе (Німеччина), Берлін, Рим, Брюссель, вся Канада, Нью Йорк, Айова Сіті, Бостон, Кремнієва долина, Раковнік, Тель-Авів (Ізраїль), Брно (Чехія), Відень (Австрія), Естонія.  

Акція відбуватиметься 4 листопада о 19:00 на головній площі міст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ