Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Пустомитівському районі УЕГГ ведеться робота з промисловими підприємствами щодо зменшення споживання газу

Перший заступник голови Пустомитівської райдержадміністрації В.Говенко підписав розпорядження „Про створення оперативного штабу з питань врегулювання газопостачання у Пустомитівському районі”.
Перший заступник голови Пустомитівської райдержадміністрації В.Говенко підписав розпорядження „Про створення оперативного штабу з питань врегулювання газопостачання у Пустомитівському районі”. Про це „Гал-info” повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛОДА.
До складу оперативного штабу увійшли заступники голови райдержадміністрації, керівники відповідних структурних підрозділів адміністрації та установ району. Начальник управління по експлуатації газового господарства Пустомитівського району Я.Трухан повідомив, що на нинішній день споживачі району вкладаються у нові ліміти газоспоживання. Разом з тим Я.Трухан зазначив, що левову частку у споживані газу становить населення.
Також він повідомив, що Пустомитівським УЕГГ ведеться робота з промисловими споживачами газу щодо зменшення кількості газу, що ними споживається. Найбільшим промисловим споживачем газу у районі є Щирецький склозавод, що споживає за добу близько 10 тис. куб. метрів газу і зупинка цього об’єкту є технологічно неможлива.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ