Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Радехівській райраді депутати вдруге звільнили голову ради і заступника

Депутати Радехівської районної ради Львівщини проголосували за те, щоб звільнити голову ради та її заступника. Як повідомив в коментарі Гал-інфо заспутник голови Радехівської районної ради Василь Жук, депутати прийняли таке рішення без підстав та без пояснень, бо у раді відбулося переформатування більшості.

За його словами, 13 січня незаконно була скликана сесії ради, де і було прийнято таке рішення. Своєю чергою голова та її заступник оскаржили таке рішення в суді.

«Ми оскаржили таке рішення і Радехівський суд прийняв рішення про задоволення позову. І я, і голова були на лікарняному. Окрім того, було ще два депутати, які були незгодні з таким рішенням ради», - сказав він.

Зважаючи на те, що в області відбувається бюджетний процес учора (22січня) відбулася ще одна сесія райради.

«Я, як заступник, підготував комісії і скликав сесію. Проводила сесію депутат від «Нашої України» Климочко Марія. Я ж не буду битися з жінкою. На сесії був присутній прокурор, але на це порушення він ніяк не відреагував. Депутати не визнали ухвалу суду і ще раз проголосували за те, щоб звільнити голову та заступника», - сказав Василь Жук.

За його словами, сьогодні він разом із головою районної ради були в прокуратурі Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ