Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У районі населеного пункту Піски провели ремонт магістрального водогону

Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
1/4
Як інформують у прес-центрі ООС, Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що українська сторона спільно з СММ ОБСЕ продовжує сприяти проведенню робіт на життєво важливих об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу.

20 лютого 2020 року представниками мобільної групи української сторони СЦКК та патруля СММ ОБСЄ в районі населеного пункту Піски забезпечено проведення робіт з обстеження та ремонту магістрального Південно-Донбаського водогону № 1.

21 лютого 2020 року в районі населеного пункту Залізне забезпечено проведення планових робіт з обстеження дамби та прокачування спостережних свердловин з відбором проб рідин на хімічний аналіз на шламонакопичувачах І та ІІІ черги підприємства МЕТІНВЕСТ ТОВ “НВО” ІНКОР і Ко”.

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін й надалі продовжуватиме своєчасно і якісно виконувати заходи, спрямовані на відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури та підтримання екологічної безпеки на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ