Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У реабілітаційну клініку Незламні шукають спеціалістів

Перше медичне об'єднання Львова оголошує конкурс серед фахівців з усієї України.

Про це на своїй сторінці повідомив гендиректор Першого територіального медичного об'єднання Львова Олег Самчук.

"Вже у квітні відкривається новий корпус Національного реабілітаційного центру «Незламні». Це 7 поверхів доступного простору для відновлення військових та цивільних — із найсучаснішим обладнанням і передовими методиками", — написав він.

У центрі готові працевлаштувати лікарів ФРМ, фізичних терапевтів, ерготерапевтів, фахівців мови і мовлення, психологів першого контакту, психотерапевтів. Паралельно у команду шукають протезистів, реконструктивних хірургів, ортопедів-травматологів та медичних сестер.

Лікар зазначає, що можливе працевлаштування осіб без досвіду, утім ті мусять мати велике бажання його здобути.

"Ми допоможемо вам! Якщо треба — перекваліфікуємо. Вас вчитимуть найкращі українські та закордонні фахівці. Ви стажуватиметеся у найліпших клініках світу. Той, хто переможе в конкурсі, отримає роботу в Лікарні своєї мрії!!!" — зазначив Олег Самчук.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати мотиваційний лист та резюме на електронну пошту медоб'єднання: [email protected]Заявки від кандидатів прийматимуть до 12 лютого.

На другому етапі потенційних працівників чекатиме особисте знайомство і співбесіда. Про терміни проведення другого етапу конкурсантів повідомлять згодом.

Дізнатись більше деталей можна за тел. 0509503976.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ