Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Росії вже друкують бюлетені для сепаратистського референдуму у Луганську

З надійних джерел стало відомо, що в Росії вже друкують бюлетені для так званого референдуму в Луганську, проведення якого сепаратисти запланували на 11 травня. Про це сьогодні, 25 квітня, в коментарі Гал-інфо розповів політик, активіст з Луганська Дмитро Снєгирьов.

«Згідно з оперативною інформацією, яку ми маємо, бланки для цього сепаратистського референдуму друкуються в Росії. Це вже факт відвертого зовнішнього втручання не лише через фінансування сепаратистів», - сказав політик.

На запитання, як має виглядати цей «референдум», Дмитро Снєгирьов відповів: «Та ніяк. Це буде більше нагадувати соцопитування, коли одна людина проголосує за 10 тис. людей. Однак Росії і цього буде достатньо, і вони говоритимуть про «волевиявлення». Але яке це волевиявлення під дулами автоматів?».

Він також зазначив, що зважаючи на президентські вибори, сепаратисти зможуть навіть скористатися списками виборців ЦВК.

За його словами, якщо цей референдум сепаратистів відбудеться, то втілиться сценарій Росії, який вона застосувала щодо Абхазії.

«Цю ситуацію не можна затягувати. Сепаратистів треба дотиснути. Подальше зволікання тільки погіршить ситуацію і на території України може з’явитися друга Абхазія», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ