Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Савіка Шустера у Львові поцупили ноутбук з базою даних

У суботу, 30 січня, у Львові під час проведення кастингу нового проекту «Стань лідером» студії Савіка Шустера зник ноутбук із усією базою даних всіх учасників проекту. Про це йдеться на сайті «Савік Шустер Студія».

«Дані, які є в ноутбуці, неможливо відновити, оскільки це єдина повна база по проекту», - наголошується в повідомленні.

Організатори кастингу, який 30 січня проходив у Національному університеті «Львівська політехніка», сподіваються, що ноутбук або ж інформація, яка є в ньому, будуть повернуті організаторам.

Прохання повернути за адресою: вул. Бандери, 12, НУ «Львівська політехніка», профком; або ж відправити базу даних на email [email protected]!

У Головному управлінні МВС України у Львівській області повідомили, що в правоохоронні органи не зверталися організатори кастингу з офіційною заявою про крадіжку ноутбука.

«Савік Шустер Студія» почала восени новий проект «Стань лідером». Протягом 25 тижнів команда «Савік Шустер Студія» їздить по регіонах України і відкриває нових лідерів. Це люди, які знають, як змінити свою країну, люди, які хочуть присвятити свій розум, час, енергію на те, щоб змінити своє місто, регіон, країну, і взяти на себе відповідальність за свої дії.

У Львові експерти провели кастинг 30 січня в Національному університеті «Львівська політехніка».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ