Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У середу до Львова прибуде офіційна делегація УЄФА

Сьогодні в Україну прибула офіційна делегація УЄФА - повідомляє прес-служба Федерації футболу України. Офіційна делегація Європейського футбольного союзу під керівництвом генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора пробуде в Україні чотири дні - з 2 по 5 лютого. Інспекційна група, до якої також входять директор Євро-2012 Мартін Каллен, комерційний директор УЄФА Філіпп Марграфф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі та керівник підрозділу Євро-2012 з питань організації заходів Лукас Ахерман, відвідає п’ять українських міст − Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одесу та Львів. Гостей в українському турне супроводжуватимуть зокрема віце-прем’єр-міністр Іван Васюник та президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.
У перший день візиту інспектори УЄФА ознайомляться з ходом підготовки до континентального фіналу в Києві. Увечері спільна делегація УЄФА, Кабміну та ФФУ вилетить до Харкова, де наступного дня їй запропонують огляд готовності міста до чемпіонату. У вівторок, 3 лютого, офіційна делегація відвідає ще одне місто Євро-2012 − Дніпропетровськ. Того ж дня інспекційна група відправиться до Одеси.
До Львова делегація УЄФА на чолі з Девідом Тейлором прибуде ввечері 4 лютого. Наступного дня делегація ознайомиться з ходом реконструкції аеропорту, роботою залізничного вокзалу, будівництвом стадіону та зустрінеться з керівниками регіону − мером Андрієм Садовим та головою облдержадміністрації Миколою Кмітем. Також на гостей чекає насичена культурна програма - огляд численних львівських пам’яток архітектури та відвідування Оперного театру. У четвер, 5 лютого, делегація УЄФА вилетить до Кракова.
Нагадаємо, що цей візит є одним із важливих етапів перевірки підготовки нашої країни до Євро-2012, у результаті котрої вже у травні цього року будуть остаточно визначені максимум чотири українські міста, що прийматимуть матчі турніру.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ