Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У сервісних центрах МВС нарешті з'явилися нові номерні знаки на авто

У регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області зазначали, що починаючи з п’ятниці, 10 червня, у територіальних сервісних центрах області будуть наявні нові номерні знаки, які через певні тендерні нюанси були відсутні більше місяця. Про це повідомив Сектор зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

«Сьогодні отримали сімсот номерних знаків, найближчим часом Львівщина отримає наступні партії знаків. Від завтра усі, хто хоче отримати нові номери при реєстрації або ж перереєстрації автомобіля, можуть звертатись у територіальні сервісні центри МВС», - зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

Зауважимо, що через тендерні процедури поставка номерних знаків у сервісні центри не відбувалась впродовж місяця. Така ситуація склалась по всій Україні. Однак керівництво Головного сервісного центру МВС змогло вирішити цю проблему в стислі терміни.

«Нові номери наша область не отримувала майже місяць. Щоб хоч якось обслуговувати наших клієнтів ми використовували старі запаси номерів і тому не можна було назвати цю ситуацію критичною. Однак все ж таки хотілося б принести вибачення за незручності, з якими могли стикнутись деякі наші громадяни. Тепер номерні знаки є у великому обсязі і проблем з ними немає», - додав Плашовецький.

Нагадаємо, що у випадку будь-яких порушень чи неякісного сервісу громадяни можуть звертатись на гарячу лінію регіонального сервісного центру МВС у Львівській області за номерами: 255-62-72/74

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ