Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школі № 7 завершують будівництво мультифункціонального спортивного залу

У львівській загальноосвітній школі № 7, збудованій для дітей мікрорайону «Знесіння» на вул. Б. Хмельницького, 132, триває облаштування сучасного спортивного залу.
фото - Роман Балук (пресслужба ЛМР)

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Загальна кошторисна вартість будівництва спортзалу становить понад 36 млн грн, з яких 32 вже освоїли.

Цьогоріч виконано внутрішні оздоблювальні роботи, роботи із встановлення вікон та вітражів, влаштування підлог та інженерних мереж та замощення території.

"Позитив у тому, що впродовж наступного місяця всі основні роботи по цьому об’єкту мають бути завершені. Те, що стосується дітей, має робитись дуже якісно і вчасно", – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

"В цій будівлі буде розташовано 3 спортивні зали: 1 великий, 1 хореографічний і 1 гімнастично-тренажерний. Плануємо, що до кінця грудня діти вже зможуть займатися спортом тут. Це дуже важливо, адже ця школа не має спортивного залу і діти займаються фізкультурою в пристосованому приміщенні. Діти мають мати комфортні умови, тому робимо все, щоб вони могли розвиватись.

Надалі на території школи ще облаштують кілька спортивних майданчиків та облагородять територію", – розповіла Зоряна Хонько, керівниця відділу освіти Сихівського та Личаківського районів Львова.

На завершення робіт, згідно з укладеними договорами на 2022 рік, необхідно трошки більше ніж 4 млн грн. У 2022 році передбачено влаштування електроосвітлення спортзалу, закупівля обладнання (меблів) і завершення робіт з благоустрою та озеленення території, встановлення огорожі спортмайданчика. 

Довідка

Будівля СЗШ №7 розташована на вул. Б. Хмельницького, 132 та побудована у 1954 році. У ній працює 50 педпрацівників, знаходиться 23 класи, в яких навчається 620 учнів.

На ремонтно-будівельні роботи впродовж 2016-2021 років у бюджеті розвитку міського бюджету м. Львова передбачено та використано кошти загальною сумою понад 38,8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ