Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У штабі АТО заявляють про 13 обстрілів з боку терористів на Донбасі

Українські військові повідомляють, що з 18:00 5 листопада до 6:00 6 листопада зазнали 13 обстрілів з боку проросійських сепаратистів на Донбасі. Про це інформує в ранковому зведенні прес-центр штабу АТО.

«З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони (бойовики – ред.) обстрілювали військових у районі Авдіївки та Красногорівки, з гранатометів та стрілецької зброї п’ять разів Мар’їнку та шість разів – Піски», – ідеться в повідомленні.

Останній на цей момент обстріл відбувся близько 5:00 – по Пісках стріляли з боку хімічного заводу в Донецьку, твердять українські військові.

Активізацію обстрілів у районах, прилеглих до Донецька, штаб АТО у своїх ранкових зведеннях відзначає вже вдруге цього тижня. Раніше українські військові заявляли про 12 обстрілів своїх позицій з боку проросійських бойовиків у вечірні години 4 листопада і вночі 5 листопада.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити озброєння від лінії зіткнення.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ