Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У січні злочинність на Львівщині зросла на 27% порівняно із січнем минулого року

Упродовж січня 2010р. органи внутрішніх справ області зареєстрували 1,1 тис. злочинів, що на 27,7% більше, ніж за січень 2009р. Із загальної кількості зафіксованих кримінальних проявів 37,4% складають тяжкі та особливо тяжкі злочини (428 випадків), – повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.

 

Основна частина злочинів вчинена у містах і селищах міського типу – 885 випадків (77,4%), у тому числі у м. Львові зареєстровано 474 випадки (41,4% від загальної кількості злочинів).

 

Найбільшу кількість складають злочини проти власності – 607 (53,1%). Значною була кількість злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інші злочини проти здоров’я населення (106), у сфері службової діяльності (97), проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування та об’єднань громадян (72), проти безпеки руху та експлуатації транспорту (48), у сфері господарської діяльності (46), проти громадського порядку та моральності (33).

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ