Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Сімферополі спецназ окупантів понад тиждень тримає кримськотатарський район в оточенні

Вже другий тиждень мікрорайон Сімферополя "Ак-Мечеть", заселений переважно кримськими татарами, перебуває в оточенні силовиків-окупантів - на вулицях розставлені наряди поліції і ОМОНу.

Мешканці мікрорайону заявляють, що з 7 ранку окупанти ходять по домівках, повторно переписують дані, фіксують номери телефонів та перевіряють документи на авто і навіть на нерухомість, повідомляє видання "Крим.Реалії". 

Місцеві зауважують, що раніше ці дії пояснювали пошуком підозрюваного у вбивстві кримських медиків. Нині ж свої дії окупанти ніяк не пояснюють.

"У нас на районі вже другу добу не працюють місцеві магазини, навіть хліб не продають, доводитися їхати в місто. Підприємці не хочуть мати справ з поліцією. Це, напевно, така помста татарам за блокаду і нелюбов до Росії", - розповів виданню один із місцевих мешканців.

Люди зізнаються, що ситуація в мікрорайоні дратує.

Офіційних коментарів та пояснень з боку так званих "правоохоронних органів Криму" про таку тривалу присутність силовиків в "Ак-Мечеть" немає.

Як повідомляв 5.ua, 26 вересня 2015 року в Сімферополі сталася стрілянина на станції швидкої допомоги, двоє людей загинули.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ