Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У SoftServe розповіли про прогресивні бакалаврські програми для ІТ-фахівців у львівських університетах

На рахунку ІТ-компанії Softserve – уже 8 бакалаврських програм у львівських університетах, які були оновлені та вдосконалені ІТ-експертами. Серед них – програми дуального навчання, які дають змогу здобути найґрунтовніші практичні знання ще в університеті, інноваційна програма для фізиків та програма, в межах якої студенти займаються науковими дослідженнями міжнародного рівня. Про це інформує пресслужба ЛМР.
Фото: Depositphotos

"У розпал вступної кампанії, ми зібрали огляд спільних з SoftServe програм, що увібрали в себе максимум актуальної теорії, практику на реальних проєктах, менторство від експертів компанії та відкривають перспективи швидкого старту кар‘єри в одній з найбільшій українських ІТ компаній", - інформують у Softserve.

  1. Програма “Квантові комп’ютери та квантове програмування”

Фізичний факультет

ЛНУ ім.І.Франка

Освітня програма стартувала у 2020 році і пропонує унікальну програму навчання, розроблену спільно з відділом досліджень (R&D) компанії SoftServe. На програмі вивчатимуть один із найактуальніших напрямків в світі технологій - програмування на квантових комп’ютерах, проводитимуть наукові дослідження в галузі квантової інформації. Також студенти працюватимуть над проєктами з дослідниками компанії та проходитимуть стажування.

Деталі про програму за посиланням.

  1. Програма “Системи штучного інтелекту”

Інститут комп'ютерних наук та інформаційних технологій

НУ “Львівська політехніка”

Програма була запущена у 2017 році, університетом і компанією SoftServe спільно з низкою ІТ компаній Львівського ІТ Кластеру. На програмі компанія реалізувала підхід дуальної освіти - вже з третього курсу навчання усі практичні заняття студенти проходять у компанії, отримуючи одночасно і першу оплачувану роботу. Цього року програма випустила перших ІТ-спеціалістів, 20 з яких вже є працівниками SoftServe.

Деталі про програму за посиланням.

  1. Програма “Інтернет речей”

Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології (ІКТА)

НУ “Львівська політехніка”

Програма була запущена компаніями Львівського ІТ Кластеру у 2016 році. SoftServe - одна з найактивніших компаній, яка долучилась як до модернізації програми навчання, так і до роботи зі студентами. Програма пропонує сучасне навчання, інноваційну ІоТ лабораторію для студентів, тісну співпрацю з експертами SoftServe упродовж навчання та можливості стажування в різних ІТ-компаніях Львова.

Деталі про програму тут.

  1. Прикладна математика

Інститут прикладної математики та фундаментальних наук

НУ “Львівська політехніка”

Оновлена програма навчання стартує цього року, до її розробки долучились експерти SoftServe. Програма включатиме оновлені дисципліни, мотиваційні лекції ІТ-фахівців, поглиблені технічні курси та також формат дуального навчання з третього курсу - роботу та практику в компанії.

Деталі про програму за посиланням

  1. Програма Computer science

Факультет електроніки та комп’ютерних технологій

ЛНУ ім.І.Франка

Програма стартує на факультеті у вересні. В межах програми, компанія SoftServe реалізовуватиме дуальних підхід до навчання, який дозволить студентам працювати та навчатись одночасно.

Деталі про програму тут.

  1. Програма Computer science

Факультет прикладної математики

ЛНУ ім.І.Франка

Оновлена програма на факультеті розпочнеться у вересні і є однією з чотирьох програм дуальної освіти, які реалізовує компанія SoftServe. Дуальний формат дає можливість вивчати актуальні технології на перших курсах, а з третього курсу навчання - здобувати практичні знання в компанії.

Деталі про програму тут

  1. Програма Computer science

Факультет прикладних наук

Український католицький університет

В межах навчальної програми УКУ, R&D-відділ компанії працює зі студентами в напрямку досліджень галузі комп’ютерних наук. На базі відділу студенти працюють над науковими проєктами спільно з дослідниками компанії та працюють над розробкою інноваційних рішень.

Деталі про програму за посиланням.

  1. Програма “Комп’ютерні науки”

 IT Step Academy

Нещодавно SoftServe та  університет IT Step підписали рамкову угоду, яка передбачає співпрацю щодо напрацювання програм дуальної освіти.
Студенти університету матимуть можливість інтеграції в ІТ-сферу та практичну роботу в компанії.

Деталі про співпрацю тут

  1. Програми з кібербезпеки

НУ “Львівська політехніка”

ЛНУ ім.І.Франка

Львівський університет безпеки життєдіяльності

Кілька років тому компанії Львівського ІТ Кластеру та компанія SoftServe запустили бакалаврські програми у трьох університетах Львова - НУ “Львівська політехніка”, ЛНУ ім.І.Франка та Львівський університет безпеки життєдіяльності. Програми готують спеціалістів з кібербезпеки та захисту даних. Студенти програм мають можливість проходити стажування в компанії та тісно співпрацювати з експертами та менторами SoftServe. 

Деталі про програми:

Кібербезпека в НУ “Львівська політехніка”

Кібербезпека в ЛНУ ім.І.Франка

Кібербезпека в Львівському університеті безпеки життєдіяльності

Фото: Depositphotos

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ