Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Сокалі голову РДА з ганьбою випровадили з народного віча, - "Свобода"

9 лютого в Сокалі громада з ганьбою вигнала з народного віча голову Сокальської райдержадміністрації Наталію Карташову. Людей обурило, що замість заяви про свій вихід з Партії регіонів, вона хотіла зачитати звернення Львівської обласної організації ПР. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Як повідомив голова Сокальської районної організації ВО «Свобода» Ігор Петренко, від голови райдержадміністрації вимагали звільнитися з посади і подати заяву про вихід з Партії регіонів – тільки за такої умови їй дозволили б виступити перед громадою. «Ми чітко поставили вимогу: подати заяви про вихід з партії і про звільнення з посади, причому продемонструвати підписані документи перед усією громадою. Однак Наталія Карташова вийшла з метою зачитати заяву Львівської обласної організації Партії регіонів, зміст якої вже всім відомий – в ній місцеві «регіонали» шукають собі виправдання. Люди не захотіли цього слухати: залунав свист, вигуки «Ганьба!», «регіоналці» не дали виступити», - зазначив Ігор Петренко.

Свободівець також зазначив, що відучора посилено охорону приміщень РДА. «Учора, 8 лютого, відбулася провокація, внаслідок якої представники райдержадміністрації змогли ненадовго потрапити в приміщення. РДА відразу поширила інформацію про розблокування кабінетів керівництва. Після цього інцидентубуло посилено охорону адмінбудинку, Народна самооборона на чолі з депутатом Сокальської міської ради від ВО «Свобода» Юрієм Товарянським продовжує чергування. Керівництво РДА не допустять до їхніх робочих кабінетів», - наголосив свободівець.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ