Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сокальській єпархії тривають реколекції для священиків

З 1 по 26 травня у м. Броди, згідно з рішенням Пасторальної Ради і декрету Преосвященного Владики Михаїла (Колтуна), єпарха Сокальського, проводяться реколекції для священиків Сокальської єпархії. У Сокальській єпархії є понад 200 священнослужителів, тому встановлено сім груп, щоб духовенство мало змогу приєднатися до днів духовної віднови у відповідний для себе час. Про це повідомили в прес-службі Сокальської єпархії УГКЦ.
Куратор реколекцій – префект навчального відділу єпархії о. мітрат Іван Пігура, о. Корнилій Яремак ЧСВВ провадить духовні науки.
Отець Корнилій зазначив: „Реколекції – це духовні вправи, які проводяться для того, щоб навчитися застосовувати добрі постанови і наміри у щоденному житті. Це життєва зупинка, щоб призадуматися і зробити висновки. Успіх реколекцій полягає не на тому, що всі задоволені вкінці, а що через рік пам'ятають про сказане та пережите під час духовної віднови. Темою цьогорічних реколекцій є спогадування 60-ї річниці псевдособору. Треба відповісти: чому Церква була в підпіллі; чому важливо було зберегти єдність із Римом? Як виглядає Церква в ідеалі до якої ми прямуємо? Про місце Папи в Церкві, єпископат, апостольське насліддя йтиме мова в духовних науках, обговореннях та особистих роздумах”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ