Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Сокальському районі матеріали по 42 підприємствах, які заборгували своїм працівникам більш як 7 млн грн, передано в прокуратуру

У І кварталі 2006 року Сокальська райдержадміністрація провела велику роботу із суб’єктами господарювання щодо дотримання вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плат. Про це йшлося на засіданні відповідної районної комісії, яку очолює перший заступник голови райдержадміністрації О.Кінах.

На засіданні також було заслухано керівників 37 підприємств. 17 з них погасили заборгованість по заробітній платі в сумі 572,9 тис.грн., при цьому додатково надійшло до бюджету 109,7 тис.грн. податку з доходів. Матеріали по 42-х підприємствах, які заборгували своїм працівникам більш як 7 млн. грн., передано в прокуратуру. Це дало позитивні наслідки. Такі підприємства, як ДП “Карбон”, ВАТ “Червоноградський ДОК”, КП “Житлокомунсервіс”, “Райавтодор” повністю розрахувалися зі своїми працівниками, ще 7 підприємств частково погасили заборгованість по заробітній платі, яка в цілому зменшилась на 542,9 тис.грн. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики ЛОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ