Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Соснівську лікарню закуплять додаткову карету швидкої

У Соснівську лікарню закуплять додаткову швидку
У Соснівську лікарню закуплять додаткову швидку
У Соснівську лікарню закуплять додаткову швидку
У Соснівську лікарню закуплять додаткову швидку
1/2
Сьогодні, 11 квітня, у місті Соснівка відбулась нарада щодо подальшого функціонування міської лікарні під головуванням голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі зосередили увагу на розширенні спектру надання швидкої допомоги. Відтак, автопарк пункту невідкладної медичної допомоги збільшиться на одну машину та працюватиме цілодобово. Місто також надасть машину сімейним лікарям для обслуговування викликів і допомогу вдома, у штат приймуть ще одного сімейного лікаря.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірини Микичак, оновлять терапевтичне та педіатричне відділення, а також скерують на навчання місцевих лікарів. Лікарі обласної лікарні відновного лікування №3забезпечуватимуть поліклінічний прийом мешканців Соснівки з неврологічною та пульмонологічною патологіями.

Ірина Микичак також закликала мешканців Соснівки активніше підписувати декларації із сімейними лікарями та користуватись програмою ʺДоступні лікиʺ.

Довідково:

Соснівська міська лікарня (СМЛ) є структурним підрозділом КП ʺЦентральна міська лікарня Червоноградської міської радиʺ (КП ʺЦМЛ ЧМРʺ). На даний час в Соснівській міській лікарні функціонує поліклініка, терапевтичне відділення на 25 ліжок (в т.ч. 5 педіатричних і 3 паліативних ліжок) та проктологічне відділення на 10 ліжок. Окрім того, функціонує денний стаціонар: 5 проктологічних ліжок, 10 терапевтичних ліжок, 5 педіатричних ліжок та 5 гінекологічних ліжок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ