Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Соснівці сталося зіткнення автобуса з поїздом

16 січня о 13 год. 35 хв. в м. Соснівка на залізничному переїзді сталося зіткнення дизельпоїзда сполученням «Сокаль-Львів» з автобусом «Еталон». У результаті ДТП забійну рану лобової ділянки голови отримав водій автобуса, який від госпіталізації відмовився. Рух поїздів на даній ділянці колії не припинявся. За фактом ДТП ведеться слідство.
16 січня о 16 год. 15 хв. в м. Пустомити сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій автомобіля «Опель-Вектра» зіткнувся з маршрутним таксі «Івеко», що слідував по маршруту «Львів – Пустомити». Внаслідок ДТП отримали травми середнього ступеня важкості водій та пасажир автомобіля «Опель-Вектра», яких доставлено в Пустомитівську центральну районну лікарню, а саме: Андрій П., 1983 року народження; Роман І., 1985 року народження.
На місце ДТП виїжджало рятувальним відділенням Пустомитівського РВ ГУ МНСУ в Львівській області в кількості 4 чоловік, яке надавало допомогу по вивільненню тіл травмованих з автомобіля. За фактом ДТП ведеться слідство. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ