Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию на трасі Київ-Чоп водій на "Жугулях" влетів у фуру: четверо постраждалих

Учора на Львівщині сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це сьогодні, 2 травня, повідомили Гал-інфо у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

1 травня о 14:05 год. у м. Стрий, на об’їздній автодорозі Київ-Чоп, водій автомобіля "ВАЗ-2105" мешканець с. Кантелина Ілінецького району Вінницької області 1973 року народження, рухаючись в напрямку м. Київ здійснив зіткнення із задньою частиною автомобіля "Даф", який стояв по правій смузі.

Внаслідок ДТП водій і троє пасажирів автомобіля "ВАЗ-2105" (серед них дитина 2010 року народження) отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані до медичних закладів.
Обставини події встановлюються.

Доповнено (інформація від правоохоронців)

На Львівщині внаслідок ДТП травмовані п’ятеро осіб – поліцейські проводять розслідування.Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 травня близько 14.05 на автодорозі «Київ-Чоп» у Стийському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль ВАЗ-2105, яким керував 47-річний мешканець Вінницької області, зіткнувся з запаркованою на узбіччі дороги вантажівкою «ДАФ» під керуванням 54-річного жителя міста Черкаси.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «Лади» та четверо його пасажирів – усі мешканці Вінничини віком 10,19, 26 та 38 років. Усі вони були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ