Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию знайшли неповнолітню втікачку

У Стрию поліцейські виявили неповнолітню дівчину з Черкащини, яку розшукують рідні, - передає Відділ комунікації поліції Львівської області.

16-річна мешканка Черкаської області в березні втекла з дому і проживала в знайомої жінки у Львові.

Учора, 21 червня, близько десятої вечора у Стрию на вулиці Болехівській працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції виявили дівчину, котра йшла по дорозі без взуття.

«Поліцейські звернули увагу на босу дівчину і вирішили з’ясувати чи не потрібна їй допомога. Під час розмови з правоохоронцями дівчина повідомила, що вона родом з #Черкаської області, їй 16 років і вона у березні втекла з дому. Увесь цей час дівчина жила в знайомої жінки у Львові, їздила з нею на Франківщину. Але нещодавно вони посперечалися і втікачка залишилася сама у Стрию, мала намір самостійно добиратися до Києва»,- розповів т.в.о. заступника начальника #Стрийського відділу поліції майор поліції Роман Вовк.

Як встановили працівники ювенальної превенції #Стрийського відділу поліції, дівчинка у розшуку як безвісті зникла. Її мама, мешканка Черкаської області, ще в квітні звернулася до відділу поліції міста Києва із заявою про зникнення дитини.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини. Дівчину тимчасово помістять у притулок для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ