Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу Львів долучиться до наймасштабнішої екоподії осені

У Львові офіційно стартувала підготовка до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day. Цього року така толока у Львові відбуватиметься 18 вересня 2021 року о 10:00 з дотриманням карантинних норм та обмежень.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

World Cleanup Day – це міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон, благоустрою територій та чистих берегів, яка традиційно відбудеться в третю суботу вересня у 24 регіонах України та 180 країнах світу.

Мета акції – формувати в українців культуру чистоти та дбайливого ставлення до довкілля, зменшення негативного впливу громадян на навколишнє середовище, розвитку всеукраїнського волонтерського руху та спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові громад.

«Загальна ідея акції полягає у тому, щоб об’єднати громадян та зробити Україну чистою разом! У межах акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов'язаних з відходами, відповідальним споживанням ресурсів, сортуванням в нашій країні, а також закликати людей до дій. Цього року, враховуючи карантинні обмеження, плануються різні формати участі: колективні, групові, сімейні та індивідуальні прибирання з дотриманням соціальної дистанції, активізація можливості роздільного збору вторинної сировини й здача відсортованого в найближчий пункт прийому за допомогою Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини www.recyclingpoints.org. Зробимо Україну чистою разом», – зазначає координаторка акції у Львівській області Катерина Політицька.

Усіх львів’ян запрошують долучитись до толоки вже 18 вересня у парку Цитадель, вул. Грабовського, 12. Початок о 9:30.

Якщо ви бажаєте очолити іншу локацію, у своєму дворі, школі, чи парку поблизу будинку зголошуйтесь за посиланням: https://cutt.ly/WWxNdPW та ставайте координатором локації. Набір координаторів триває до 15 вересня.

За додатковими деталями звертайтеся до обласного координатора Політицької Катерини, +380988147557, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ