Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сянках Турківського району стався витік пестицидів

У селі Сянки Турківського району погіршилася екологічна ситуація через витік пестицидів. Підтікання по периметру днища залізобетонних контейнерів, в яких зберігались непридатні та заборонені до використання пестициди, почалось внаслідок розгерметизації. Як повідомили „Гал-іnfо” в управлінні екології Львівської області, залізобетонні контейнери тріснули від порушення при упакуванні пестицидів через  ймовірне потрапляння води.
Головою облдержадміністрації відкореговано проект видалення пестицидів. Процес упакування пестицидів у пластикові мішки і знищення їх розпочнеться у середині серпня.
Як повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА, 2 серпня 2006 року комісія в складі завідувача токсикологічної лабораторії Львівської обласної СЕС А.Артеменка, завідувача сектором моніторингу техногенних проблем управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації А.Бондарюка, держінспектора з ОНПС О.Шкітака, начальника управління агропромислового розвитку Турківської райдержадміністрації І.Струця, голови правління ВАТ “Агросервіс” В.Юсиповича, на вимогу прокуратури Львівської області провела перевірку за зверненням народного депутата В.Сушкевича щодо погіршення екологічної ситуації в с. Сянки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ