Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сихівському районі нелегально будують багатоповерхівку

У Львові на вул. Тернопільській, 42 розпочали самочинне будівництво багатоповерхівки. Як повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк, жодних необхідних документів – містобудівних умов та обмежень, документів на землю та декларації про початок будівництва – у компанії-забудовника «Ірокс» немає. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми виїжджали на місце спільно з Держархбудінспекцією та представниками міського управління природних ресурсів і регулювання земельних відносин. Представники компанії-забудовника представили дозвіл, виданий 13.03.2008 р. Інспекцією Архбудконтролю у Львівській області. Однак у ньому вказано, що цей документ видано на підставі рішення виконавчого комітету Львівської обласної ради народних депутатів від 16.04.1968 р. Це ж нонсенс. Окрім того, за інформацією управління природних ресурсів Львівської міської ради, документів на згадану земельну ділянку в компанії немає, як і містобудівних умов та обмежень», – розповідає Ірина Маруняк.

За її словами, місто зверталось до компанії-забудовника з вимогою припинити будівництво, однак це прохання проігнорували і продовжують рити котлован. Відтак, міськрада звернулась у правоохоронні органи та Архбудінспекцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ