Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У тарифі на тепло не передбачені коштів на модернізацію обладнання, тому про покращення якості послуг взагалі не йдеться – Ігор Марчак

Про надання якісніших послуг наразі взагалі не йдеться, оскільки цього року на модернізацію ЛМКП „Львівтеплоенерго” у загальному бюджеті Львова передбачено лише 1 млн грн, що занадто мало для підприємства, а в тарифі не передбачено жодної складової для модернізації підприємства,” – стверджує директор ЛМКП „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак.
 За словами Ігоря Марчака, звучить дуже багато негативних закидів з боку громадських організацій і мешканців Львова щодо якості наданих послуг – мовляв, тариф збільшили, а якість не змінилася.
„Ми не можемо покращити якість надання послуг, оскільки в тарифі немає інвестиційної складової для розвитку підприємства. У нас навіть немає коштів для обслуговування того обладнання, що є! Тарифи враховують підняття мінімальної заробітної плати, ціни на газ та електроенергію. Тому ми подаємо відповідні документи для отримання державної субвенції, яка на Львівську область передбачена в розмірі близько 20 млн грн, проте на її супроводження потрібно 5-7 млн грн власних коштів міста, які мають бути передбачені в бюджеті розвитку Львова, що, як відомо, ще не прийняли”, – зазначив Ігор Марчак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ