Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Трампа різко відреагували на призначення Богдана головою АП

Влада США не погоджується з призначенням головою Адміністрації Президента України Андрія Богдана, якого пов'язують з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Особистий адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані в інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ" сказав, що президент США бачить на цій посаді іншу людину. Однак конкретних імен він не назвав, пише 24tv.ua.

"Меседж, який президент США Дональд Трамп хотів би передати новому главі української держави Володимиру Зеленському звучить так: "Оточувати себе ворогами президента Трампа – не найкраща ідея", – заявив адвокат.

Він пояснив, що обрання Андрій Богдана є недоречним, адже він є пов'язаним із людиною, щодо якої відкрито кримінальні провадження. 

"Так, ви не можете призначати людину, яка асоціюється з однією з тих людей, яких звинувачують найчастіше. Якщо ж навколо вас зібралися люди, у яких тісні відносини з тим, кого треба розслідувати, це має жахливий вигляд", – наголосив Джуліані. 

До слова, 21 травня Адміністрацію Президента України Володимира Зеленського очолив Андрій Богдан. Після цього він заявив, що призупиняє свою адвокатську діяльність.  Андрій Богдан заявив, що призупиняє адвокатську діяльність  23 травня на сайті глави держави з'явилась петиція з вимогою звільнити його з посади голови АП, і вона вже набрала необхідну кількість голосів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ