Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У травні працівники Львівводоканалу замінили 2,5 км аварійних труб

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» у травні замінили на нові 2 533 м водопровідних труб, що протікали. Також минулого місяця було замінено 47 старих засувок. Відтак, за умови аварійних ситуацій, місце пориву можна буде швидко локалізувати. Про це повідомили у ЛМР.
Фото: ЛМР

Найбільший метраж труб у травні замінили на вул. Рудакі – 340 м (діаметр 110 мм), на вул. Мазепи – 162 м труби (діаметр 225 мм) та ще близько 100 м труби (діаметр 315 мм) замінили на вул. Скорини. Протягом літа-осені роботи із заміни гостроаварійних ділянок водопроводів будуть продовжені.

«Кожен замінений метр водопровідних труб – це заощаджені кубометри води та праця людей, які б мали ліквідовувати аварійні ситуації на мережі.

Тому, якщо ви стали свідком витоку, звертайтесь на “гарячу лінію” нашого підприємства за номером телефону 15-51. Наші ремонтні бригади у максимально стислі терміни ліквідують аварію, а сама адреса, якщо витоки там є частими, буде внесена у перелік ділянок на майбутню заміну», – пояснюють у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних та 925 км каналізаційних мереж. Приблизно 80% трубопроводів потребує заміни. Відтак працівники підприємства щомісяця проводять роботи із заміни аварійних ділянок водопровідних і каналізаційних трубопроводів.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ