Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці дозволили роботу бібліотек та музеїв

Як повідомили 7 липня у прес-службі Трускавецької міської ради, 7 липня на засідання міської комісії ТЕБ і НС прийняли рішення щодо пом'якшення карантинних заходів.
Фото ілюстративне

Зокрема, комісія вирішила, що для пом’якшення впливу на економіку міста обмежувальних заходів, запроваджених з метою протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19, потрібно  починаючи з 08 липня 2020 року на території міста Трускавця дозволити діяльність закладів культури (музеїв та бібліотек) зокрема із прийманням відвідувачів за умови дотримання протиепідеміологічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України.

Також буде продовжено роботу:

  •  готелів, пансіонатів (окрім хостелів), спа-зон при готелях з дотриманням протиепідеміологічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України, без проходження обов’язкового ІФА та ПЛР тестування для персоналу та відпочиваючих гостей (в тому числі іноземних громадян) готелю (пансіонату).
  • закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, спортивних майданчиків, стадіонів, басейнів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб) з дотриманням тимчасових рекомендацій та вимог визначених у постанові Головного Державного санітарного лікаря України           № 40 від 03.07.2020 року .

Нагадуємо, що проведення спортивних заходів (змагань, тренувань) для дітей (віком до 16 років) дозволено тільки на відкритих майданчиках з дотриманням всіх протиепідеміологічних вимог та рекомендацій МОЗ і Головного Державного санітарного лікаря України. Відповідальність за дотриманням протиепідеміологічних заходів під час проведення спортивних заходів за участю дітей покладається на відповідального виконавця (організатора, директора) таких змагань.

Протокол засідання комісії модна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ