Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Трускавці подорожчало тепло

Під час наради міського голови Трускавця з керівниками виконавчих структур озвучили нові тарифи на теплову енергію, встановлені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

Для населення тариф на теплову енергію становитиме 316,45 грн./Гкал (без ПДВ), для бюджетних установ – 818,27 грн./Гкал, для інших споживачів - 820,81 грн./Гкал. Постанова набирає чинності з 1 лютого 2012 року.

Збільшення тарифів зумовлює подорожчання теплопостачання для усіх споживачів централізованого опалення на 18%. Для тих, хто має індивідуальне опалення, ціна на газ залишається незмінною.

Як прокоментував міський голова Руслан Козир, підняття тарифів на теплопостачання є питанням енергетичної безпеки міста в цілому і кожного мешканця окремо. Оскільки міська рада не має важелів впливу на формування цих тарифів, задля того, аби здешевити теплову енергію, захистити населення від підняття цін, слід і надалі орієнтуватися на встановлення автономного опалення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ