Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі «Джерело» буде новий інклюзивний дитячий майданчик

У львівському центрі реабілітації «Джерело» облаштовують дитячий майданчик. Він матиме дві окремі частини – аби втілили мрії усіх дітей. Над ним працює організація «The Bridge of life», яка понад 30 років допомагає дітям у різних країнах світу.
Фото: ЛМР

«Маємо чудових нових друзів і чудову новину – у нас буде новий дитячий майданчик. Едді й Таня є засновками організації «The Bridge of life», і у Львові ці чудові люди уже реалізували різні ініціативи для дітей.

Понад два місяці Едді знайомився з нашими дітьми та молоддю, дивився, що люблять, розпитував про мрії та бажання кожної дитини й думав, як втілити їхні мрії та можливості. Таня малювала і змінювала більше ніж 10 разів проєкт нового дитячого майданчика, який буде мати дві окремі частини: для діток з розладами спектра аутизму та для діток, які мають більш фізичні обмеження», - розповідають у «Джерелі».

Роботи вже розпочали, а діти щодня гуляють повз майбутній майданчик та із зацікавленістю спостерігають за тим, що відбувається. А вихователі все розпитують, чи будуть такі або інші розваги, гойдалка чи гірки.

«Ми дуже хочемо, щоб новий майданчик був безпечним, мега цікавим та доступним, щоб на ньому було багато радості та сміху. І знаємо, що саме так і буде!», - додають у «Джерелі».

Нагадаємо, у львівському центрі «Джерело» діють програми реабілітації та денного догляду для дітей з інвалідністю з числа тих, які вимушені були залишити свої домівки через війну та приїхали до Львова. Є реабілітаційні курси для дітей з інвалідністю від 4 до 18 років, або від народження до 4 років для дітей з труднощами розвитку. Також діти з інвалідністю мають змогу отримувати послуги з денного догляду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ