Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова борються з ожеледицею

Місто Львів продовжують прибирати від ожеледиці та снігу. Працюють двірники, техніка. Як розповіла голова Галицького району Ірина Маруняк, доводиться розчищати дощоприймачі, бо на окремих ділянках нагромаджується велика кількість снігу та води, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Двірники продовжують працювати, аби очистити вулиці міста від ожеледиці та снігу. Вже припинився дощ, тож будемо посипати хідники сіллю. Зараз у районі працює 4 трактори, які вивозять та скидають сніг. Працівники ЛКП та ШРП будуть цілий день працювати у посиленому режимі, адже вже під вечір прогнозують похолодання.

Зранку були проблеми на деяких ділянках, бо дощоприймачі не справлялись з кількістю води. Працівники ЛКП та ШРП відкривали їх, прочищали, щоб вода могла стікати. Найбільші скупчення були на вул Винниченка, Валовій, Сахарова, Коперника, Замарстинівській. Але ми їх розчистили, зараз ситуація стабілізувалась.

Будемо максимально оперативно працювати, щоб запобігти утворенню ожеледиці через перепад температур», - зазначила Ірина Маруняку, голова Галицької районної адміністрації.

Відтак, до ручного прибирання доріг та тротуарів Галицького району залучено 252 двірників ЛКП та 30 двірників ШРП.

Довідка:

Загалом у Львові працює майже 2 тис двірників. У Шевченківському районі працює 431 двірник, у Франківському – 460 з потрібних 560, у Личаківському – 283 з потрібних 313 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ