Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова демонтували відкритий літній майданчик

У Львові демонтували ще один самовільно встановлений відкритий літній майданчик. Цього разу демонтажу підлягав майданчик, розташований на куті вул. Винниченка – площа Митна. Про це повідомили в КП "Адміністративно-технічне управління".

Це вже шостий відкритий літній майданчик, який з початку сезону демонтували у Львові. Раніше майданчики демонтували на вул. Кульпарківській, 174, Залізничній, 21, та три майданчики на вул. Чернівецькій.

"Демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано. У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює цього, то конструкцію демонтують примусово", - наголошують в КП "Адміністративно-технічне управління".

Довідка

КП "Адміністративно-технічне управління" здійснює демонтаж відкритих літніх майданчиків відповідно до ухвали Львівської міської ради №1024 від 15.09.2016р. "Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.03.2009 р. №2452 "Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ