Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова сьогодні розпочали мити тротуари і дороги

Сьогодні, 8 квітня, розпочали мити тротуари та дороги у центральній частині міста. До цього задіяні працівники ЛКП, шляхово-ремонтного підприємства Галицького району та дві вакуумні машини.
Як повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень, розроблено дві схеми миття центру міста. «Одна вакуумна машина закріплена за ШРП, а інша – за ЛКП. Графік миття ми затвердили до наступної п’ятниці. Шляхово-ремонтне підприємство працюватиме з 6:00 ранку і орієнтовно до 9:00. А працівники ЖЕКу з 5:00 до 13:00 митимуть тротуари за допомогою плину і щіток. Потім ще змивати бруд буде і вакуумна машина», - говорить Роман Белень.
Сьогодні ЛКП «ШРП Галицького району» за допомогою вакуумної машини буде мити вулиці Краківську та Вірменську. Потім – площі Міцкевича, Галицьку та Соборну, проспект Шевченка та вулицю Саксаганського, проспекти Чорновола, площі Торгову, Осмомисла, Різні, вул. Винниченка. Також сьогодні ЛКП «Старий Львів» миє тротуари на вулицях Валовій, Сербській, Краківській, Вірменській, Лесі Українки, Друкарській.
Як повідомив начальник відділу житлового господарства Галицької районної адміністрації Орест Тимчишин, зараз кожне з семи ЛКП району митиме тротуари два рази у місяць. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ