Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЦНАП та офісах Львівської територіальної громади запровадять нові комплексні послуги

У мерії Львова продовжать розвивати комплексні адміністративні послуги, які можна отримати у ЦНАП та офісах Львівської міської територіальної громади. Про це розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, - інформує пресслужба ЛМР.

"Хочемо, щоб людина могла замовляти послуги, орієнтуючись на життєву ситуацію. Прикладом є послуга "Є-малятко", яка об’єднала декілька видів послуг і впроваджена на державному рівні. Тому хочемо продовжувати цю практику і створювати такі комплексні послуги, щоб людина за один візит її отримала – тобто в одній послузі ми об’єднуємо декілька суб’єктів надання цієї послуги.

До прикладу, це комплексна послуга для іноземців; послуга із впорядкування фасадів; питання вивісок і реклами. Тобто ці послуги вже практичного готові і будемо їх апробовувати. Щодо інших – будемо бачити, тим паче, що ми виходимо за межі Львова, тому подивимося, що саме потрібно найперше для нових громад", - повідомила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Нагадаємо, раніше у ЦНАП Львова запровадили такі комплексні послуги, як "Новонароджений малюк", "Зміна прізвища", "У зв’язку зі смертю", "ІD-паспорт + код платника" та інші. Загалом Центри надання адміністративних послуг Львова надають понад 300 видів послуг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ