Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Цимбалюка готовий список чиновників на скорочення

Кількість заступників голови Львівської ОДА з семи буде скорочено до чотирьох. Про це сьогодні, 6 січня, під час прес-конференції повідомив голова ЛОДА Михайло Цимбалюк.

За його словами, перший заступник відповідатиме за фінанси та економіку області, другий – за всю гуманітарну сферу, третій – промисловість та сільське господарство, четвертий – опікуватиметься питаннями підготовки до Євро 2012. Щоправда, після єврочемпіонату залишиться тільки три заступники.

«Тобто ми моделюватимемо роботу як в Кабінеті Міністрів – за напрямками роботи віце-прем’єрів. Щоб це було і ефективно і економно для бюджету», – пояснив губернатор.

Він не назвав прізвищ своїх нових заступників, лише додав, що «два, максимум три заступники голови ЛОДА, які зараз працюють, можуть залишитися за їхньої згоди працювати у новій команді».

Цимбалюк повідомив, що реоганізація також стосуватиметься управлінь і відділів ЛОДА, «яких, на нашу думку, є занадто багато». Частину з них буде об’єднано.

«Єдине, за що я найбільше вболіваю, дати можливість людям, які будуть звільнені, проявити себе на іншому напрямку. Тобто до кожного випадку підходитиму індивідуально, розуміючи, що це доля конкретної людини і її родини», – зазначив Цимбалюк.

По головах РДА теж будуть зміни і це показує спільна двохтижнева робота. «Хто зможе працювати в непростих, підкреслюю умовах, а кому ми будемо знаходити легшу роботу», – пояснив голова ЛОДА.

Так, після сьогоднішньої зустрічі з головою Бродівської РДА Цимбалюк вирішив звільнити цього керівника. «Я відчув, що керівник не володіє ситуацією в районі. Є дуже багато скарг. Не вдалося сформувати ефективну владу на території потужного району, який завжди демонстрував серйозні темпи економічного розвитку. Кадрові зміни будуть ще по деяких районах. Я би не хотів озвучувати. Оголошу після Різдвяних свят. Не хотілося, щоб люди святкували з неприємним настроєм», – зазначив Цимбалюк.

Разом з тим, Цимбалюк повідомив, що провів переговори зі своїми попередниками, екс-головами ЛОДА, радився з ними. «Не роблю з цього великої таємниці: хотів би врахувати думку кожного з них. Але рішення буду приймати сам, бо несу особисту відповідальність за те, як сказав Президент, що відбувається на землі, під землею і в повітрі на території області», – сказав Михайло Цимбалюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ