Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Вакарчука найнижчий антирейтинг серед можливих кандидатів у президенти

Колишній народний депутат, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук має найнижчий антирейтинг серед українських політиків: до нього ставляться позитивно 37% громадян, негативно – 38%, свідчать дані опитування компанії GfK Ukraine, - Дзеркало тижня.

На другому місці голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, до якого позитивно ставляться 23% громадян, негативно – 51%.

До президента Петра Порошенко позитивно ставляться 15% респондентів, негативно – 74%.

Найгірше українці сприймають колишнього прем'єра Арсенія Яценюка: 5% позитивних оцінок, 85% - негативних.

Дослідження проводилося GfK Ukraine на замовлення Міжнародного республіканського інституту по всій Україні (крім окупованих територій) з 14 вересня по 10 жовтня 2017 року. Всього було опитано 2400 жителів України у віці 18 років і старше. Метод опитування - особисте інтерв'ю вдома у респондента. Допустима похибка не перевищує 1,7%. Коефіцієнт охоплення респондентів - 63,7%.

Як повідомлялося, в листопаді 2017 року чотири соціологічні служби (SOCIS, КМІС, "Рейтинг" і Центру Разумкова) провели велике опитування серед 20 тис. громадян України. Його дані показали, що в трійку лідерів президентського рейтингу входять Петро Порошенко (16,1%), Юлія Тимошенко (14,4%) і Святослав Вакарчук (12,1%). Далі йдуть Анатолій Гриценко та Юрій Бойко на 9,3%, Вадим Рабинович - 7,9%, Олег Ляшко - 7,5% (рейтингові показники розраховані на основі тих респондентів, хто визначився зі своїм вибором і візьме участь у голосуванні).

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ