Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вантажівці працівники податкової виявили 10 тисяч пляшок „паленої” горілки

Працівники податкової міліції Державної податкової адміністрації у Львівській області виявили на вулиці Городоцькій у Львові автомобіль «МАЗ», у кузові якого знаходилось 10 000 пляшок горілки «Пшенична» з марками акцизного збору невстановленого зразка, - повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.


Орієнтовна сума виявленого товару становить 63 тисячі гривень. Зважаючи на відсутність відповідних дозвільних документів та можливу небезпеку для життя та здоров’я громадян, податківці затримали вантаж для подальшої перевірки та з’ясування джерел походження продукції та законності перебування її в товарному обігу.
Загалом за 7 місяців цього року в рамках проведення операції «Контрабанді – стоп» співробітники податкової міліції ДПА у Львівській області здійснили 472 перевірки суб’єктів підприємницької діяльності та виявили 93 факти порушень чинного законодавства, порушили 52 кримінальні справи. З незаконного обігу вилучено товарів на суму близько 8 мільйона гривень, з них алкогольних напоїв на суму понад 260 тисяч гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ