Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Яворові вимагатимуть прискорення вирішення процедури погашення підприємствам житлово-комунальної сфери різниці вартості в тарифах за минулі роки

Учасники наради в Яворові планують звернутися з листом до Львівської ОДА про прискорення на державному рівні вирішення процедури погашення підприємствам житлово-комунальної сфери величини різниці вартості в тарифах за минулі роки. Про це йшлося на  виробничій  нараді під головуванням заступника голови Яворівської райдержадміністрації Богдана Гельнера з питань роботи підприємств житлово-комунальної сфери району.
Також учасники наради обговорили незадовільний фінансово-господарський стан підприємств житлово-комунальної сфери, зокрема: про невідповідність існуючих тарифів, наявність кредиторської і дебіторської заборгованостей, високий амортизаційний знос основних засобів. Крім цього, обговорили заходи погашення боргу за знеціненими вкладами.
Начальник управління житлово-комунального господарства Львівської ОДА Ольга Худюк, яка взяла участь у нараді, наголосила про необхідність реформувати системи надання комунальних послуг, про запровадження нової методики розрахунку складових вартості послуг окремо по кожному підприємству, про необхідність розглянути на сесіях місцевих рад розрахунково-обгрунтовані тарифи.
У нараді взяли участь   начальник відділу облжитлокомунуправління П.Жайковський, керівник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ – головний архітектор райдержадміністрації В.Ванцура, голови міст Яворова та Новояворівська і селища Шкло, а також  керівники житлово-комунальних підприємств, які функціонують на території двох міст.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ