Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Житомирі 229 нових патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народу

Сьогодні, 22 березня, у Житомирі на майдані Корольова 229 нових патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народу. Про це інформує відділ комунікації ГУ НП в Житомирській області.

У церемонії складання присяги взяли участь заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик, керівники обласної і місцевої влади.Право урочисто зачитати текст Присяги працівника Національної поліції надали керівникові Управління патрульної поліції в місті Житомирі лейтенанту поліції Ігорю Гусаку.

Серед тих, хто став до лав патрульних, 37 учасників бойових дій, які захищали суверенітет та цілісність України під час нинішніх подій на сході держави.

Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв Небесної сотні та учасників антитерористичної операції хвилиною мовчання.

Також у складі житомирської патрульної поліції 16 майстрів та кандидатів у майстри спорту з силових та швидкісних видів спорту, як то бокс, кікбоксинг, самбо, триатлон, легка атлетика та ін.

Нагадаємо, що набір до нової патрульної поліції у Житомирі розпочався у жовтні минулого року.  Тоді заявки подали 5,5 тисяч кандидатів (за остаточними даними), з них конкурсний відбір та навчання успішно пройшли 229 поліцейських (серед них 32 жінки), які уже сьогодні розпочнуть патрулювання обласного центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ