Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Золочеві міська рада заборонила підвищувати ціни на комунальні тарифи

На Львівщині прийняли перший у області меморандум (заборону) на підвищення цін та тарифів за житлово-комунальні послуги з 1 липня 2016 року. Учора, 21 липня, за це проголосував депутатський корпус Золочівської міської ради. Проект рішення внесли на розгляд представники фракції «Справедливість» у яку входять депутати від партій «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», «Народний контроль» та «Батьківщина». Про це повідомили в "УКРОПі".

Впровадження усіма містами України такого мораторію - є реальним тиском на українську владу задля справжніх змін в державі. «Вантаж» вимог МВФ не повинен перекладатися винятково на плечі українського народу. В Україні мають здійснюватися реальні реформи, що дозволять піднімати, перш за все, життєвий рівень людей, а вже потім вирівнювати ціни до світового рівня. Такі мораторії уже діють в Києві, Дніпрі, Житомирі.

На Львівщині укропівці подали та зареєстрували проект рішення про впровадження такого мораторію у Львівську обласну раду, Львівську міську раду, а також у місцеві ради Жовківського, Бродівського, Золочівського, Турківського, Старосамбірського районів та м. Червонограда.

Згідно з проектом про введення мораторію на Золочівщині вирішили: "Встановити мораторій (заборону) до 01 жовтня 2016 року на введення в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги, а саме: теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання і водовідведення для населення в місті Золочів.

Заборонити нарахування по розрахунках з 01 липня 2016 року та стягнення з населення в місті Золочів пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги, зазначені в пункті 1 цього рішення.
Звернутись до НКРЕКП з пропозицією скасувати постанову від 09.06.2016 р. №1102 згідно якої були встановленні нові тарифи на електроенергію, газопостачання та інші комунальні послуги.
Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Золочівської міської ради з питань бюджету, збору податків, економічної політики, інвестиції, підприємництва, транспорту".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ